Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

The Fan Club tar byråchef från The Concept Factory

Publicerad: 27 januari 2015, 12:44
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:15

Frida Sandin, byråchef på The Concept Factory, går till The Fan Club.


Ämnen i artikeln:

The Fan Club

Frida Sandin tillträdde den 26 januari som projektledare på byrån.

– Det kommer att bli jätteroligt och jag ser fram emot att bli utmanad och att utmana i min nya tjänst, säger Frida Sandin, till Dagens Media och fortsätter:

– Det som lockar mest är den enorma spjutspetskompetensen byrån har inom de strategiska, digitala och kreativa områdena. Det finns experter inom alla områden och jag kommer att utvecklas mycket.

Frida Sandin har lång erfarenhet av kommunikationslösningar inom varumärken och digitala strategier.

– Det är områden där jag hoppas kunna bidra med kunskap från mina egna erfarenheter. Jag kan bidra med att snabbt överföra strategier till affärslösningar som genererar affärer.

I höstas rekryterade The Fan Club även Mikael Theander som projektledare och nyligen tillträdde Ulrika Rudqvist som digital strateg. I samband med dessa rekryteringar tog Ulla-Karin Barrett åter över rollen som byråchef. 

Enligt The Fan Club är nyanställningarna ett steg i att kunna möta den ökade efterfrågan på byråns tjänster efter ett starkt 2014.

Markus Jacobsson

Ämnen i artikeln:

The Fan Club

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.