Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Tango flyttar in hos PS Communication

Publicerad: 8 Oktober 2012, 08:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:09

PS Communiction och Tango Sponsring inleder ett nytt strategiskt samarbete. Samarbetet innebär att Tango flyttar in i PS Communications lokaler.


Ämnen i artikeln:

PS Communication

Kommunikationsbyrån PS Communication har under året bland annat förvärvat byrån Voice och tagit in mer senior kompetens. Nu flyttar alltså Tango Sponsring in i PS Communications lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

– PS Communication behöver lite strategisk kompetens i sponsringsfrågor och vi behöver draghjälp. Tango är en specialiserad byrå och våra kunder efterfrågar att vi ska lyfta ut och aktivera sponsringen, säger Anders Lindén, vd på Tango Sponsring, till dagensmedia.se.

Ni flyttade ju för tre år sedan in hos eventbyrån Minnesota, varför har ni valt att istället gå till PS Communication?

– Det har blivit en annan situation på marknaden. PS Communication har kontor i hela landet och i Norden. Vår tjänster är sådana att man kanske jobbar med en kund en gång och sedan gör man inget på ett år. Då är det bättre att ha en större grupp med kunder. Det handlar om volymtänk och en nordisk plattform.

Tango Sponring har fyra anställda och bland uppdragsgivarna syns bland annat Coop, Lantmännen och Unicef.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

PS Communication

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.