Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

”Ta ett piller innan du går på båten”

Publicerad: 8 April 2010, 11:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:55

Jannice Borekull, projektledare för Guldägget, berättar om höjdpunkterna inför festen samt ger dig tips och råd för att få en så lyckad kväll som möjligt.


Vad kan man förvänta sig av årets upplaga?

– Middag har vi inte haft på Guldägget på tio år så det ska bli kul att se hur det tas emot. Sen flyttar vi oss ut till Nacka factory så hela miljön blir annorlunda.

Hur har biljettförsäljningen gått?

– Det har gått jättebra, vi har cirka 100 biljetter kvar och vet med oss att alla inte har köpt än, vi får se om vi måste lyfta in fler bord och stolar.

Vad ser du själv mest fram emot?

– Jag ser fram emot utdelningen av priser, nytt för i år är att alla 17 priser delas ut på själva Guldäggsgalan. Vi har också väldigt bra underhållning i år som kommer att överraska publiken.

Ni har fått in färre bidrag i år…

– Vi har gått igenom en lågkonjunktur men det är svårt att analysera varför vi fått in färre bidrag.  Det är hög kvalitet på de som kommer in. Just nu pågår det diskussioner om det är för många kategorier eller inte, vi får se vad som händer där.

Några tips till gästerna…

– Kom med ett leende på läpparna då kommer festen bli tio gånger bättre oavsett om man får ett pris eller inte.  Vi bjuder på båtresa från stan så ta ett piller innan om du lätt blir sjösjuk.

Henrik Boman

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.