Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Svt-profilen Peter Salander till Gullers grupp

Publicerad: 12 Juni 2017, 07:19
Uppdaterad: 12 Juni 2017, 07:23

Svt-profilen Peter Salander sadlar om.

Journalisten och Svt-profilen Peter Salander lämnar public service för byrålivet.


Ämnen i artikeln:

Gullers GruppSVT

På sitt nya jobb på Gullers grupp ska Peter Salander arbeta med att förstärka kommunikationsbyråns erbjudande inom rörlig bild.

– Förmågan att förmedla starka berättelser genom rörlig bild är alltmer efterfrågad hos våra kunder. Därför är Peters långa och gedigna erfarenhet som programledare, redaktör och reporter ett viktigt tillskott till Gullers grupps erbjudande inom såväl film som storytelling, säger Ulf Dahlqvist, byråchef på Gullers grupp i Stockholm, i ett pressmeddelande.

På Svt har Peter Salander bland annat varit planeringsredaktör för Rapport och Kulturnyheterna, programledare för Gomorron Sverige och Svt:s Stockholmsredaktion, samt politikreporter. Han har tidigare även arbetat med TV-produktioner på bland annat Efterlyst på TV3 och Våra Pengar på TV4.

– Jag ser med stor nyfikenhet fram emot att få komma in i en ny miljö. Tillsammans med mina kollegor på Gullers grupp vill jag vara med och utveckla organisationer, företag och myndigheters förmåga att kommunicera genom rörlig bild, säger han i en kommentar.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Gullers GruppSVT

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.