Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Svensson stärker sina kreativa team

Publicerad: 27 Mars 2018, 13:58
Uppdaterad: 27 Mars 2018, 13:58

Från vänster: Johan Javelius, Clas Lundin och Daniel Forsberg

Byrån Svensson kommunikation vässar sina kreativa avdelningar med att rekrytera en filmproducent, en content manager och en produktionsassistent.


Filmproducent blir Clas Lundin som tidigare drivit Ligistfilm och bemästrar rollerna som bland annat producent och manusförfattare.

Johan Javelius axlar manteln som content manager och har tidigare arbetat på olika digitala byråer och frilansat som copywriter.

Nyförvärvet som produktionsassistent är Daniel Forsberg som senast kommer från produktioner med bland annat Fredrik Skavlan och Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

– Vårt sätt att boosta våra kreativa team med filmare och content managers har varit precis vad våra projekt behöver Clas, Johan och  Daniel mappar perfekt in i vårt erbjudande att hjälpa till med hela kommunikationsresan för våra uppdragsgivare, säger Tomas Carrfors, kreatör och byråledare på Svensson kommunikation.

Svensson är en del av MB Scandinavia som är ett byrånätverk i Norden med över 200 anställda. 

Christopher Karlsson

christopher.karlsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.