Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Svensson Lovechild

Publicerad: 30 augusti 2011, 05:32
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:00

Svensson går ihop med reklambyråns grundare Christian Callerts nuvarande byrå Lovechild.


Ämnen i artikeln:

Svensson

Christian Callert var en av grundarna till Svensson men lämnade byrån för åtta år sedan. Nu återvänder han och hans medarbetare på Lovechild till Svensson.

– Vi har utvecklats framgångsrikt på varsitt håll ett tag och känner nu att vi vill arbeta tillsammans igen. Vi känner varandra utan och innan och har en samsyn på hur man gör bra kommunikation, säger Christian Callert i ett pressmeddelande.

Orsaken är att Lovechild behöver förstärkning i sina projekt samtidigt som Svensson är i behov av copywriters och strateger.

Samgåendet innebär att Svensson utvidgar sin verksamhet i Stockholm till Helsingborg där Christian Callert och Lovechild arbetar.

– Han är en utmärkt strateg och copywriter och kommer komplettera oss väl. Han har dessutom arbetat upp en kundportfölj som passar väldigt bra ihop med vår utan några krockar, säger Per Utterbäck, vd på Svensson, i samma meddelande.

Synnöve Almer

Ämnen i artikeln:

Svensson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.