Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Sun-Maid väljer Perfect Noise

Publicerad: 13 Maj 2016, 11:26
Uppdaterad: 13 Maj 2016, 11:26

Sun-Maid har valt ny kommunikationsbyrå.


Ämnen i artikeln:

Arvid Nordquistkommunikationsbyrå

Sun-Maid har under våren gått ut i pitch där de haft som mål att finna en ny varumärkesplattform och kommunikationsbyrå. Man har nu funnit detta i byrån Perfect Noise.

Uppdraget som Perfect Noise åtagit sig består bland annat av genomgripande varumärkesstrategi, event och digital kommunikation för Sun-Maid.

– I slutet av februari, början av mars, blev vi kontaktade av Arvid Norquist, distributör av Sun-Maid Norden, i vad som skulle bli en byråupphandling. De beskrev sig själva och frågade om vi ville vara med eftersom vi var den typ av byrå de var ute efter. Någon gång i april fick vi det slutgiltiga beskedet att vi vunnit, säger Tedla Getachew kundansvarig på Sun-Maid, till Dagens Media.

– Vi ska nu arbeta som primära kommunikationsbyrå. Vårt fokus ligger till stor del på marknadsutbudet. Man fokuserar på aktiveringar på det digitala och dagligvaruhandeln samt sponsring. De marknader Sun-Maid vill fokusera på är Norden, alltså Sverige, Norge och Danmark, fortsätter han.

Tedla Getachew förklara hur man kommer att arbeta framöver:

– Vi håller på att arbeta med en varumärkesplattform för Sun-Maid som kan tas ut digitalt och i dagligvaruhandeln. All innestående kommunikation och outside, som exempelvis digital. Den plattformen håller vi på att bearbeta just nu. Sen såklart måste vi titta på vilka differenser som finns mellan de olika marknaderna och vilka skillnader som finns. Sverige, Norge och Danmark har många likheter, men även vissa skillnader som vi måste ta hänsyn till i vårt fortsatta arbete. Just för att det ska kunna funka på de olika marknaderna.

 

Arbetsgruppen från Perfect Noise kommer att bestå av:

Kundansvarig: Tedla Getachew

Operativ projektledare: Petter Sundelin

Producent: Catharina Medin

 

Ebba Elfstrand

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.