Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Stutterheim till Parisbyrå

Publicerad: 12 April 2013, 09:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:49

Det svenska regnmodevarumärket Stutterheim Raincoats inleder ett reklambyråsamarbete. Byrån hittar bolaget i Paris.


Ämnen i artikeln:

OgilvyJung

Det blir Ogilvy Paris som får sköta Stutterheims kommunikation framöver. Tanken är att ta det relativt lilla varumärket ut på den internationella modescenen.

– Min tid och kapacitet räcker inte till och jag behöver hjälp. Jag far som en slalomåkare nerför en brant pist, skidorna går för fort och jag hinner inte ta portarna som jag vill, säger grundaren Alexander Stutterheim i ett pressmeddelande.

Alexander Stutterheim och kollegan Johan Loman har båda en bakgrund från Lowe Brindfors. I Paris träffade duon den tidigare kollegan Simon Mogren – som är digital cd på just Ogilvy Paris.

Nu är en arbetsgrupp, där flera också jobbar med Louis Vuitton, engagerade i varumärket.

– Tillsammans med Alexander kommer vi att förädla uttrycket, göra interaktionen med kunden mer tillgänglig och engagera människorna som gillar varumärket, till att också vara med att bygga det, säger Simon Mogren i pressmeddelandet.

De första resultaten av samarbetet kommer att bli synliga efter sommaren. Sedan tidigare jobbar Stutterheim även med pr-byrån Jung på den nordiska marknaden.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

OgilvyJung

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.