Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Stockholms Universitet letar byrå

Publicerad: 9 Mars 2011, 15:26
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:18

Stockholms Universitet drar igång en upphandling inom kommunikationstjänster modell större.


Bland annat letar man reklambyråer samt en byrå som ska stå för tidnings- och katalogproduktion och direktreklam.

“För att nå visionen, och för att stärka identiteten och varumärket Stockholms universitet krävs en modern, trovärdig och enhetlig kommunikation. Universitetets nuvarande upphandlade leverantörer inom kommunikations- och produktionstjänster har bidragit i det arbetet. Nu är det dags att upphandla på nytt och då även täcka in nya behov i arbetet med universitetets kommunikation”, skriver Stockholms Universitet i briefen.

Hur mycket uppdraget är värt i reda pengar är oklart. Stockholms Universitet har de senaste åren genomfört ett antal större image- och rekryteringskampanjer, exempelvis i dagspress och utomhus. Dessutom lägger man mycket krut på rekrytera studenter via olika mässor.

De vinnande byråerna får ett ramavtal som gäller två år, med option på ett år till. När Stockholms Universitet upphandlade byråer sist - våren 2008 - inledde man samarbeten med bland andra Gullers Grupp och Blomquist.

Dagensmedia.se har sökt ansvariga på Stockholms Universitet.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.