Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Stockholms stad väljer Gullers Grupp

Publicerad: 20 Februari 2015, 05:04
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:12

Pr, medieträning och intern kommunikation. Gullers Grupp och Kreab är de som får erbjuda strategiska kommunikationstjänster till Stockholms stad.


Ämnen i artikeln:

KreabGullers Grupp

I dag blev det klart att det blev kommunikationsbyrån Gullers Grupp och pr-byrån Kreab som vann upphandlingen om att bli leverantörer för strategiska kommunikationstjänster till Stockholms kommunala skolor.

– Det är tre saker vi ska arbeta med. Strategisk kommunikation, pr och media, säger Annika Sjöberg, vd på Gullers Grupp, till Dagens Media.

Uppdragen kan handla om allt från medieträning till intern kommunikation. Alla uppdrag under 400 000 kronor kommer att gå till Gullers Grupp och de som kostar mer ska de båda byråerna lämna var sin offert om.

– Det kan till exempel handla om en skola ska starta eller läggas ner. Då måste man fundera på hur det ska förmedlas till elever, lärare och föräldrar. Det är sådant vi ska hjälpa till med, säger Annika Sjöberg.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

KreabGullers Grupp

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.