Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Stockholms Hamnar på byråjakt

Publicerad: 25 September 2013, 08:18
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:33

Stockholms Hamnar, som nyligen vann pris för sin kommunikation, upphandlar en ny reklambyrå. Därmed kan Hurra! tappa en kund.


Stockholms Hamnar vann i maj i år pris vid en ceremoni i Los Angeles.

Det kommunala bolaget prisades för att stå bakom den näst bästa hamnkommunikationen i världen i ”Port communications award”.

Nu kan Hurra!, som varit Stockholms Hamnars byrå sedan mitten av 1990-talet, tappa uppdraget.

Stockholms Hamnar har gått ut i en offentlig upphandling, där man söker en byrå för de kommande två åren, med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

– Samarbetet med Hurra! har fungerat fint, men nu går vårt avtal ut och vi behöver upphandla igen, säger Camilla Strümpel, kommunikationschef på Stockholms Hamnar, till Dagens Media.

Camilla Strümpel betonar att det är en stor skillnad att arbeta för ett kommunalt bolag jämfört med ett privat, affärsdrivande företag.

Det är något som de byråer som deltar i upphandlingen måste förstå för att ha möjlighet att vinna uppdraget.

– Vi är en del av Stockholm stad, vilket innebär att det finns mycket att förhålla sig till, säger Camilla Strümpel, och fortsätter:

– Vi kommunicerar med en stor mängd olika målgrupper, som alla behöver olika typer av information och stöd. Vi behöver någon med stort hjärta och stora öron, snarare än någon som bara vill rulla ut kampanjer, vilket många byråer ofta vill.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.