Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag17.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Stockholm stad i stor byråupphandling

Publicerad: 5 juli 2017, 08:38
Uppdaterad: 5 juli 2017, 08:39

Foto: Creative commons, fotograf Benoît Derrier

Stockholm stad letar nya byråer. "Att arbeta med kommunikation för Stockholms stad är väldigt spännande, men också svårt och utmanande", säger kommunikationschef Anna Klynning.


Ämnen i artikeln:

Stockholms Stad

Stockholms stad genomför nu en större upphandling av kommunikationstjänster. Vi söker partners som vill hjälpa oss i vårt viktiga kommunala uppdrag .

"Kommunikationen är central i stadens verksamheter och förväntningarna på effektiv kommunikation, tillgänglighet och service är höga. Våra nuvarande ramavtal inom området löper ut i höst och staden har fortsatt behov av att kunna köpa in kvalificerad kompetens när den behövs", skriver man i ett pressmeddelande.

Samtliga förvaltningar och flera kommunala bolag är med på upphandlingen, som ska täcka ett brett behov av kommunikationsstöd för de kommande åren, från strategisk rådgivning och konceptutveckling till informationsproduktion och mötes- och evenemangstjänster.

– Att arbeta med kommunikation för Stockholms stad är väldigt spännande, men också svårt och utmanande. Uppdraget är att bidra till att verksamheternas mål nås med utgångspunkt i att Stockholm är en öppen, innovativ och hållbar stad. Resurserna är begränsade och ambitionerna höga. Vi söker byråer med erfarenhet av framgångsrikt kommunikationsarbete som vill vara med och utveckla Stockholm, säger Anna Klynning, kommunikationschef vid stadsledningskontoret, i pressmeddelandet.

Stockholms stad upphandlar kommunikationstjänster inom följande områden:

Strategiska och konceptuella kommunikationsrådgivningstjänster, cirka 20 – 25 mkr/år

a. Strategiska kommunikationstjänster för förvaltningar och bolag

b. Strategiska kommunikationstjänster för Stadsledningskontoret och Stadshus AB

c. Kreativ och konceptuell kommunikation

Informationsproduktion, cirka 20 mkr/år

Mötes- och evenemangstjänster, cirka 20 – 25 mkr/år:

a. Mötes- och evenemangstjänster: externa

b. Mötes- och evenemangstjänster: interna

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Stockholms Stad

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.