Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Sticky Beat letar ny vd

Publicerad: 24 November 2014, 05:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:21

Malin Ingevall lämnar ledarposten – blir styrelseledamot.


Malin Ingevall, vd på den digitala produktionsbyrån Sticky Beat, lämnar posten efter fem år. Henne nya roll blir som styrelseledamot för bolaget, men hon ska även syssla med konsultverksamhet.

– Jag har varit här i sex år nu och det känns som ett naturligt steg. Jag släpper det operativa för att istället kunna vidareutveckla och expandera bolaget från styrelsesidan, säger Malin Ingevall till Dagens Media och fortsätter:

– Jag älskar branschen och jag kommer alltid att ha mitt hjärta här. Nu vill jag på konsultbasis stötta marknadsavdelningar med digital kompetens. Jag utbildar även en del projekt- och produktionsledare via mitt företag. Branschen har behov av det tycker jag.

Dagens Media berättade tidigare i höst att Johan Magnusson, medgrundare till Sticky Beat, lämnade bolaget. Men hans avhopp har ingen koppling till Malin Ingevalls byte av arbetsuppgifter, säger hon.

– Det har inget med varandra att göra. Han vill göra något annat av personliga skäl. Det finns inga schismer eller konstigheter bakom detta, säger Malin Ingevall.

Sedan Malin Ingevall tillträdde som vd 2009 har Sticky Beat vuxit från 7 till 21 anställda och ökat omsättningen från 8,8 till 15,4 miljoner. Företaget utsågs till Gasell av Dagens Industri förra året.

Sticky Beat letar nu efter en ny vd.

Anton Andersson

anton.andersson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.