Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Stendahls ska styra Volvo Ocean Race

Publicerad: 24 September 2014, 13:37
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:27

Seglingstävlingen väljer Göteborgsbyrån för sin kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Stendahls

Volvo Ocean Race är den ledande havskappseglingen jorden runt och ett av världens mest uppmärksammade sportevenemang. Inför målgången 2015 i Göteborg har Stendahls valts ut som övergripande kommunikationsbyrå.

Stendahls har valts som övergripande kommunikationsbyrå, uppdraget är att utveckla ett kommunikationskoncept, kampanjstrategi, grafisk design samt ny hemsida inför evenemanget.

– Volvo Ocean Race är ett evenemang i världsklass – där seglare och besökare välkomnas till vår stad och befäster Göteborg som en av Nordeuropas ledande evenemangsstäder. Som huvudbyrå för Göteborg & Co och byrå för både Volvo Cars och AB Volvo passar uppdraget oss perfekt. Vi har helt enkelt en unik förmåga kring att kunna synka ihop detta projekt genom att utveckla och marknadsföra både evenemanget och Göteborg som värdstad. Vi ska göra målgången till något alldeles extra, säger Peter Ohlsson, Key Account Manager på Stendahls i ett pressmeddelande.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Stendahls

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.