Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Stefan Tärnell blir digital chef på Hearts & Science

Publicerad: 9 april 2018, 10:42
Uppdaterad: 9 april 2018, 11:09

Stefan Tärnell.

Stefan Tärnell, med bakgrund från bland annat Curamando och senast C More, kliver in som digital chef på Hearts & Science.


Ämnen i artikeln:

Omnicom

Tidigare i februari blev det offentligt att Omnicom startar ett tredje byrånätverk när man lanserade Hearts & Science i Sverige.

Nu har byrån tillsatt Stefan Tärnell för tjänsten som digital chef. Stefan Tärnell har tidigare arbetat både internt som marknadschef och externt som konsult, bland annat som grundare och partner på byrån Curamando.

– Med Stefan på plats så kan vi erbjuda ytterligare en dimension av unik kompetens till våra kunder. Stefans gedigna kunnande kring det digitala passar perfekt med Hearts ambition och plan att ligga längst fram gällande datadriven marknadsföring, säger Björn Lindgren, COO på Hearts & Science, i ett pressmeddelande.

De senaste åren har Stefan Tärnell frilansat och haft kunder som Ebay och Bonnier Broadcasting.

– Mediabyrårer i Sverige har inom vissa områden legat efter digitalbyråer och förlitat sig på gamla leverans och intäktsmodeller. Med Hearts & science har vi en möjlighet att bygga rätt från början och inte springa ikapp konkurrenter utan starta med ett försprång. Sverige är mitt uppe i en GDPR omställning samtidigt som personlig data är en viktigare fråga än någonsin tidigare. Med den startpunkten ska vi bygga en datadriven byrå med både en strategisk och operativ modell som saknas i Sverige i dag, säger Stefan Tärnell i ett pressmeddelande.

Christopher Karlsson

christopher.karlsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Omnicom

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.