Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Startar nya byrån Paues Åberg Communications

Publicerad: 21 januari 2013, 06:00
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:58

Theodor Paues och Allan Åberg startar tillsammans Paues Åberg Communications.


Bakom den nya byrån står Theodor Paues, grundare och vd på Paues Public Affairs och Allan Åberg, tidigare vice vd och partner på Diplomat Communications.

Byrån kommer att ha fokus på corporate communications och public affairs. Byrån Paues Public Affairs kommer att helt uppgå i den nya byrån.

– Jag har drivit Paues Public Affairs i ett par år och det har gått väldigt bra. Då har jag känt att det vore kul att utveckla verksamheten vidare inom corporate affairs med någon som jag har stort förtroende för och som jag delar värderingar med. När möjligheten då uppstod så kändes det rätt, säger Theodor Paues till dagensmedia.se, och fortsätter:

– Vi avser att utvecklas inom de två områdena public affairs och corporate communications. Public affairsområdet är ju redan up and running så nu gäller det att växa och utvecklas inom de här två områdena, säger Theodor Paues till dagensmedia.se.

Utöver Theodor Paues och Allan Åberg kommer seniorkonsulterna Peter Wennblad och Kirsten Åkerman samt konsulten Philip Lerulf ansluta till byrån. Men byrån kommer under den närmsta tiden även att anställa fler konsulter.

Tanken är att inom de kommande fem åren etablera byrån som en av de ledande i Sverige inom corporate communications och public affairs.

– Vårt mål är att alltid leverera hög nytta och kvalitet till våra befintliga kunder. Om man gör ett bra jobb med de kunder man har så får man fler kunder och de uppdrag man har växer. Vår ledstjärna är kvalitet, det är liksom grunden i all förtroendeskapande verksamhet, säger Theodor Paues.

Byrån flyttar inom kort in i nyrenoverade lokaler i Gamla Stan i Stockholm.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev