Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Starkt uppåt för Adprofit

Publicerad: 3 Oktober 2012, 06:29
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:09

Den digitala annonseringsbyrån Adprofit ökade både sin omsättning och sitt rörelseresultat förra räkenskapsåret.


Ämnen i artikeln:

Adprofit

Adprofit ökade sin omsättning från 11,7 till 21,2 miljoner kronor för det brutna räkenskapsåret 2011/2012. Detta är en ökning på 81 procent.

Rörelseresultatet ökade också ordentligt, från 1,4 till 3,9 miljoner kronor.

– Det var på tiden. Vi är ju ett ungt bolag, vi är inne på vårt fjärde år, så det är egentligen en ganska naturlig tillväxt. Sedan är vi ganska aggressiva i våra tillväxtplaner och hade velat göra ett ännu bättre resultat. Vår initiala budget låg högre, vi hade räknat med en omsättning på 25 miljoner, säger Louise Eriksson, grundare och vd på Adprofit, till dagensmedia.se

Adprofit har påbörjat satningar i både Norge och Danmark och kommer under det kommande året att utöka verksamheten ytterliga.

– Vi har en minst lika aggressiv tillväxt för det här året och kommer att omsätta åtminstone 40 miljoner kronor. Vi har anställt en massa duktiga medarbetare och på det har vi öppnat på två nya marknader och ska även öppna i Finland, säger Louise Eriksson.

Adprofit grundades 2008 och fokuserar på digitala annonslösningar för B2B.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Adprofit

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.