Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Starkt 2010 för Dist och Domingo

Publicerad: 6 Maj 2011, 04:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:12

Aegis-byråerna Dist och Domingo PR redovisar ett rörelseresultat på 3,1 miljoner kronor för 2010 – det ekonomiskt starkaste året hittils.


Ämnen i artikeln:

Aegis

Reklam- och kommunikationsbyråerna Dist och Domingo Pr, som har delvis delad organisation och gemensamt bokslut, omsatte 16,1 miljoner kronor under 2010.

Det är en ökning med 81 procent från året innan.

– Det är ett bevis på att den digitala och sociala världen växer explosionsartat. Vi har förtydligat vårt erbjudande vilket vi märker effekt av, säger Rebecca Crusoe, byråchef på Dist och Domingo Pr.

Under det senaste året har sex nya medarbetare anställts. Rebecca Crusoe har förhoppningar på att fortsätta den ekonomiska tillväxten under 2011 bland annat genom att rekrytera omkring två nya kreatörer.

– Vi tror på ett ekonomiskt lika starkt 2011, men det är inget självändamål att expandera utan nu vill vi stabiliseras och göra bra saker för våra kunder, säger hon.

Bland Dist och Domingos kunder finns bland annat LEGO, BRIS, Sony Playstation och Beiersdorf.

Stephan Drenzel

Ämnen i artikeln:

Aegis

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.