Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Stark Corporate Communication byter vd

Publicerad: 21 Maj 2015, 10:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:00

Tidigare vd:n Magnus Boldyn avgår från posten. Medarbetaren Patrik Malmer tar hans plats.


Patrik Malmer har under de senaste fem åren arbetat som producent och content manager på kommunikationsbyrån Stark. Nu tar han klivet upp till en vd post då tidigare vd:n Magnus Boldyn väljer att lämna.

– Hela kommunikationsbranschen står inför en spännande utmaning där mötet mellan människor och förmågan att attrahera och attrahera med medier som film och event får en allt större betydelse, säger Patrik Malmer i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Business to business är egentligen ett dött uttryck. Det handlar om ett möte mellan människor och att skapa relationer med hjälp av långsiktighet och trovärdighet. Idag handlar det också om att leverera bredare relevant kommunikation.

Magnus Boldyn kommer att fortsätta i bolaget. Där ska han arbeta med att utveckla kundrelationerna.

– Det är en klar fördel att kunna göra en sådan här förändring planerat och inte för att vi måste. Stark har fantastiska kunder som ger oss uppskattning och förtroende. Vi har en mycket vass organisation som levererar på en hög nivå, säger Magnus Boldyn i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.