Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag06.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Spoon öppnar i Helsingfors

Publicerad: 4 Mars 2014, 06:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:41

Saila-Mari Kohtala blir byråchef i Finland, som en del i Spoons internationella expansion.


Ämnen i artikeln:

Spoon

Saila-Mari Kohtala kommer närmast från Talentums branschtidning Markkinointi&Mainonta, där hon var chefredaktör. Hon har tidigare även arbetat på digitalbyrån Byroo.

Nu ska hon leda svenska Spoons etabliering i Finland och Helsingfors.

– Min bakgrund inom både traditionell media, marknadsföring och digitala uppdrag passar bra hos Spoon. Att arbeta med en svensk byrå är också en stor möjlighet för mig att utvecklas och lära mig mer. Jag hade inte kunnat vara lyckligare i dag, säger Saila-Mari Kohtala, i ett pressmeddelande.

Sett till Norden är content marketing starkast i Sverige. Men enligt Spoon är de andra nordiska länderna är på väg att utvecklas åt samma håll. Byrån har idag redan flera kunder med verksamhet i Finland, säger Johan Andersson, ansvarig för Spoons utlandsetablering, i pressmeddelandet.

– Vårt finländska kontor kommer förbättra och utveckla arbetet med våra befintliga uppdragsgivare, inte minst inom det digitala området. Dessutom för vi långtgående diskussioner med flera stora finländska bolag som är intresserade av Spoon.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Spoon

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.