Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Spoon-anställda får volontärarbeta på arbetstid

Publicerad: 10 September 2015, 11:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:52

Contentbyrån Spoons medarbetare engagerar sig på arbetstid.


Ämnen i artikeln:

Spoon

Spoon har beslutat att alla medarbetare på Stockholmskontoret ska ges möjlighet att använda två timmar per vecka av sin arbetstid till volontärarbete kopplat till flyktingar och integration. Anna Aurell, byråchef, säger till Dagens Media att det finns ett stort engagemang hos de anställda kring frågor som rör inkludering och att det just nu specifikt gäller flyktingfrågor.

– Många vill jobba i volontäruppdrag men kommer inte till skott och där vill vi bidra till att minska tröskeln. Det sitter väldigt djupt i Spoons kultur att värna om varandra.

Anna Aurell menar vidare att om Spoons medarbetare ges möjlighet att vara i sammanhang utanför sin vanliga miljö och hjälpa andra, kan det bidra till att man förstår kunderna bättre och stärks i yrkesrollen som kommuniktionskonsult.

– Beslutet togs emot väldigt positivt av våra medarbetare. Det har skapat en väldig aktivitet kring att hitta bra och spännande volontäruppdrag. Många är redan engagerade i olika uppdrag och försöker värva sina kolleger, säger Anna Aurell.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Spoon

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.