Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Sofia Mankert tar över som vd på United Minds

Publicerad: 14 December 2015, 13:45
Uppdaterad: 14 December 2015, 13:46

Sofia Mankert blir ny vd på United Minds.

Kerem Yazgan lämnar över stafettpinnen till Sofia Mankert.


Efter nio år på United Minds, varav de tre senaste som vice vd, tar Sofia Mankert från och med den första januari över vd-posten. 

Kerem Yazgan, nuvarande vd, kommer att gå över till ett annat uppdrag på kundsidan, vilket United Minds kommer att gå ut med mer information om inom de närmaste veckorna. 

– Efter tre år som vd är det dags att lämna över stafettpinnen. United Minds har genomfört en förändring de senaste åren, där vi har lämnat opinion-, trend och undersökningsbranschen och blivit analys- och strategikonsulter, säger Kerem Yazgan i ett pressmeddelande.

Sofia Mankert ska arbeta med fokus på att accelerera denna förändring.

– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla United Minds, och vi är väl rustade med en ny organisation i ryggen som stärker utvecklingen inom de viktigaste områden där våra kunder och marknaden har behov: tillväxt, förändring, innovation, digitala strategier och analys, säger Sofia Mankert i pressmeddelandet.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.