Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Society 46: "Fler på väg in"

Publicerad: 2 Oktober 2012, 08:10
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:09

Society 46 tar in Johan Falk och Fredrik Svensson som storägare i företaget. Duon är dock inte de enda nyrektyreingarna som byrån har på gång.


Ämnen i artikeln:

Society 46Naked

Dagensmedia.se har tidigare skrivit om att produktionsbolaget Society 46 har varit med om stora omställningar och att flera anställda har lämnar byrån.

Till årsskiftet går dock Nakedgrundarna Fredrik Svensson och Johan Falk in i byrån.

– Det är superspännande. De kliver in så fort de lämnar Naked för att ta ett övergripande managementansvar hos oss, säger Robin Salazar, vd på Society 46, till dagensmedia.se.

Society 46 har sedan tidigare kontor i London och har försökt ta ett större internationellt grepp. Detta är ett område som Fredrik Svensson och Johan Falk kommer att fokusera på.

– De ska jobba med våra produkter och kolla på hur vi kan jobba mer internationellt. De ska komma in och styra upp processerna. De kommer ju med otroligt mycket erfarenhet och har väldigt värdefull kompetens, säger Robin Salazar.

Fredrik Svensson och Johan Falk är dock inte de enda nya rekryteringarna på byrån.

– Det är fler på väg in och fler klara. Det gäller handfull personer. Vi har fått in ett par större konton, och det är på grund av det som vi måste stärka upp, säger Robin Salazar.

Vad är det för konton?

– Det kan jag inte gå in på just nu.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Society 46Naked

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.