Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Smith bakom auktionswebb

Publicerad: 17 Maj 2011, 03:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:10

Smith reklambyrå startar en auktionswebb tillsammans med tv-profilen Pontus Silfverstolpe och Christofer Ferreira Gomes, som blir vd och driver verksamheten.


Smith reklambyrå, med cd:n Christopher Barnekow i spetsen, Got2gets förra vd Christofer Ferreira Gomes och antikexperten Pontus Silfverstolpe från "Antikdeckarna" grundar Barnebys.com. Sajten är en söktjänst som samlar in och presenterar objekt från flera auktionssajter för att underlätta för användarna.

– Idén föddes när jag själv var på jakt efter ett stilleben att hänga i köket och insåg hur svårt det var för den oinsatte. Allt annat är lätt tillgängligt och sökbart på Internet, men just auktioner har varit närmast ogenomträngligt fram till nu, säger Christopher Barnekow, grundare av Barnebys.com och cd på Smith.

Smith är förutom delägare även byråpartner till Barnebys.com. Byrån har gjort bolagets grafiska profil och webbkoncept. Produktion 203 har producerat sajten.

Barnebys.com lanseras som beta i dagarna med ett 20-tal auktionssajter med på tåget, bland annat Kaplans, Lauritz och Bukowskis. I höst släpps sajten i skarp version.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.