Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Ska bli Sveriges största PA-byrå

Publicerad: 15 Juni 2017, 09:36
Uppdaterad: 15 Juni 2017, 09:41

Hegeli Public Affairs och Nav PR går ihop.


Hegeli Public Affairs och Nav PR går samman under namnet The Labyrinth. Målet är att bli Sveriges största byrå inom public affairs inom fem år.

– Vi är glada och stolta över att idag kunna få berätta om The Labyrinth. Vi är två starka företag med goda resultat och tunga kundportföljer som nu krokar arm för att skapa en ny stor och slagkraftig PA-byrå. Vår offensiva målsättning är inte bara att vara bäst, om fem år vill också vara störst, säger Petter Lindfors, vd för Hegeli Public Affairs och Sebastian Navab, vd för Nav PR, i ett pressmeddelande.

Som vd för den nya byrån rekryteras Anders Johansson. Han kommer närmast från en roll som vd inom Kombispelskoncernen.

Samtliga medarbetare från Hegeli och Nav följer med till The Labyrinth.

– The Labyrinth kommer att bli en kraft att räkna med från första dagen. Vi har ett nytt politiskt landskap i Sverige som ställer helt nya krav på de som vill vara uppdaterade och förstå beslut och processer. Med den kunskap och de kontaktnät som våra medarbetare och rådgivare har kan vi göra riktig värdeskapande skillnad för våra uppdragsgivare, säger Anders Johansson, i pressmeddelandet.

Hegeli Public Affairs omsatte det senaste räkenskapsåret, till och med maj 2016, 12 miljoner kronor. Nav omsatte under 2016 drygt 13 miljoner kronor.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.