Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Siemens väljer Hilanders

Publicerad: 14 december 2012, 08:52
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:01

Efter en internationell pitch blir Siemens Security Products ny kund hos Hilanders.


Ämnen i artikeln:

Hilanders

I somras beslöt sig Siemens Security Products för att leta efter en ny byrå som kunde hjälpa dem att bygga varumärket och utveckla marknadskommunikationen. Byråer från England, Sverige och Tyskland, bjöds in till en pitch som alltså Hilanders vann.

– Säkerhetsbranschen växer så det knakar. Tekniken utvecklas oerhört snabbt och saker som tidigare var ren science fiction är idag en realitet. Det känns fantastiskt spännande att få vara med och utveckla kommunikationen i linje med det, säger Rickard Bäcklin, byråchef på Hilanders Stockholm, i ett pressmeddelande.

Runt årsskiftet lanseras den första kampanjen, en internationell repostionering av bolagets portfölj av övervakningskameror.

– Vi tror att Hilanders, med sin långa erfarenhet av multinationella b2b-företag, är en av de strategiska partners vi behöver för att ta vår kommunikation vidare, säger Ross Wilks, product marketing executive på Siemens Security Products.

Sofia Hvenström

Ämnen i artikeln:

Hilanders

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.