måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Sida väljer nya pr-byråer

Publicerad: 16 oktober 2014, 06:25
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:25

Sida har valt fyra byråer efter en upphandling av ramavtal för strategiska kommunikationstjänster. Wisemill & Co, Prime PR och Futurniture tappar uppdraget.

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

YL

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se


Sida tecknar ramavtal med Gullers Grupp, Kärnhuset, Strandberg & Haage och The Fan Club.

Uppdraget innebär hjälp med både intern och extern kommunikation samt hjälp att bedriva öppenhets- och kommunikationsarbete för hela det svenska biståndet åt myndigheten, som arbetar för att minska fattigdomen i världen.

Byråerna är rangordnade, vilket innebär att Gullers Grupp, får uppdraget i fyra år framöver för uppdrag upp till 270 000 kronor. Överstiger uppdragen den summan konkurrensutsatts byrån.

– Vi har i uppdrag att öka kunskapen om bistånd. Uppdraget är framför allt att ge råd och stöd för extern kommunikation. Det handlar också om vårt öppenhetsarbete, att visa transparens kring biståndet, säger Joachim Beijmo, kommunikationschef på Sida, till Dagens Media.

Vid myndighetens förra ramavtalsupphandling för fyra år sedan valdes fem byråer. De som nu tappar uppdraget är Wisemill & Co, Prime PR och Futurniture.

Gullers Grupp vinner också ramavtalet för myndigheten Folke Bernadotteakademin, som har till uppgift att stödja internationella fredsfrämjande verksamhet.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev