Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

SHL väljer Hearts & Science

Publicerad: 15 Mars 2018, 08:13
Uppdaterad: 15 Mars 2018, 08:13

Nystartade mediebyrån Hearts & Science vinner uppdraget för SHL.


Ämnen i artikeln:

Omnicom

Dagens Media har tidigar berättat om att Omnicom startat upp byrån Hearts & Science i Sverige.

Nu står det klart att Svenska Hockeyligan (SHL) efter en upphandling valt Hearts & Science som sin nya byrå.

– Vi har höga mål med vår verksamhet och det innefattar givetvis våra digitala plattformar där vi vill att upplevelsen ska vara av högsta klass. Hearts & Science har visat en stor förståelse för våra utmaningar i kombination med en tydlig plan för hur vi ska jobba och strukturera arbetet kring våra egna kanaler, likväl hur vi strategiskt ska arbeta med extern media, säger Johanna Hemming, kommunikationschef SHL, i ett pressmeddelande.

Björn Lindgren, operativ chef för Hearts & Science:

– Få aktörer på marknaden har tillgång till den typen av underhållande content som SHL har. Att få möjligheten att arbeta strategiskt med det innehållet, samt strukturera upp den digitala närvaron över samtliga plattformar är en inspirerande utmaning. Det övergripande målet är att öka attraktionskraften kring svensk hockey vilket gör detta till lite av ett drömuppdrag, säger Björn Lindgren, COO Hearts & Science.

Mediebyrån Hearts & Science grundades 2016 i USA. Lanseringen på den svenska marknaden är ett steg i ledet att expandera i Europa.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Omnicom

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.