lördag1 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Sedir Ajeenah blir ny vd på Garbergs

Publicerad: 26 september 2017, 11:55
Uppdaterad: 26 september 2017, 12:57

Mehrnaz Bejne, Joakim Landin och Sedir Ajeenah. Fotograf: Anna Bergkvist/Garbergs

Sedir Ajeenah tar över vd-posten när Joakim Landin tar klivet upp för att ansvara för utvecklingen av hela Garbergs kreativa kollektiv.

Ämnen i artikeln:

GarbergsForsman BodenforsGarbergs Project

AT


Sedir Ajeenah har varit verksam som copywriter på Garbergs sedan 2012 och ligger bakom flera av byråns internationellt prisade kampanjer, som Los Santos Pride och Björn Borg Skin Collection.

Som ny vd kommer han att dela ledarskapet med vice vd Mehrnaz Bejne, som rekryterades från Forsman & Bodenfors tidigare i år.

Under 2017 har Garbergs vuxit med flera nya systerbolag, bland annat med den nystartade retailbyrån Open Studio samt skivbolaget Stereo Stereo. Koncernen består också av designbyrån Garbergs_project och Garbergs Malmö.

Nu kommer tidigare vd:n Joakim Landin istället att ta ett helhetsansvar för utvecklingen av hela gruppen.

– Det är en spännande tid för oss på Garbergs creative collective. Vi växer med nya spetskompetenser och affärsområden. Vi har fått fler dörrar mot marknaden och flera projekt där vi arbetar över gränserna och har nytta av varandras kompetenser och kunnande, säger Joakim Landin i ett pressmeddelande.

Sedir Ajeenah:

– Garbergs är inte bara min passion. Det är min familj. Vi har en unik kultur där vi kombinerar hårt jobb och höga ambitioner med mjuka värden. Det finns en bra grund att bygga vidare på. Just nu är vi i ett läge där vi skapat en rad uppmärksammade digitala spetsprojekt samtidigt som vi utvecklar vår planningfunktion för att ännu bättre kunna anlysera konsumentbeteenden och lösa komplicerade strategiska utmaningar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev