Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag07.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Scream vinner Resurs Bank

Publicerad: 15 November 2012, 09:57
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:04

Resurs Bank börjar jobba med Scream Skåne i sitt första mediebyråsamarbete.


Ämnen i artikeln:

Scream

Efter en utvärdering av olika mediebyråer har Resurs Bank har valt att arbeta med Scream Skåne för att öka företagets marknadskommunikation och göra bankens varumärke allt mer synligt.

– Vi valde Scream därför att vi snabbt kände förtroende för dem, deras tidigare framgångar och deras kundreferenser. Sedan tyckte vi om människorna, säger Olof Engvall, presschef på Resurs Bank, till dagensmedia.se.

Scream Skåne blir Resurs Banks första mediebyrå. Enligt Olof Engvall började Resurs Bank leta mediebyrå efter att banken inlett sin hittills största satsning på marknadskommunikation – sitt vädersponsorskap i TV4.

– Sedan en tid tillbaks har vi känt att vi ska ta det här steget för att komma rätt i marknadskommunikationen. VI har haft en låg volym tidigare i vår resa som nischbank. De senaste åren har vi börjat köpa mer extern kommunikation än tidigare. Vi har varit duktiga på att köpa medier men det är ett komplext landskap och inte alltid lätt att hänga med i svängarna, säger han.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Scream

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.