Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Scream växer med nordiskt uppdrag

Publicerad: 28 September 2015, 06:43
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:50

Scream Malmö bli ny mediebyråpartner för Niconovum.


Ämnen i artikeln:

Scream

Det Helsingborgbaserade företaget Niconovum, som utvecklar och säljer rökavvänjningsprodukter under varumärket Zonnic, har valt Scream Malmö som mediebyråpartner.

Uppdraget gäller till att börja med Sverige, Norge och Finland, men planeras expandera till andra länder.

– Det är ett ganska stort och framför allt intressant uppdrag. I Sverige har ju Zonnic som varumärke funnits ett tag och här går det väldigt bra. I övriga länder är det ett nytt koncept, så där ligger vi några år bakåt i tiden i jämförelse med i Sverige. Vi kommer att utveckla olika strategier beroende på vart vi står, säger Anders Brändefors, rådgivare och ansvarig för Scream i Malmö, till Dagens Media.

Byrån har redan börjat jobba på kommunikationsstrategierna och räknar med att vara klar framåt november, eftersom Zonnics viktigaste period är den inför nyår då många bestämmer sig för att sluta röka.

– Exakt vilka lösningarna blir kan jag inte säga i dagsläget, men man kan gissa att det blir någon form av rörliga medier, säger Anders Brändefors.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Scream

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.