Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag16.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Scream rekryterar digitalt

Publicerad: 7 April 2011, 03:32
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:14

Mediebyrån Scream anställer fyra för att stärka sin digitala kompetens.


Ämnen i artikeln:

Scream

Eric Sjöbeck, tidigare Starcom och Linda Magnusson, tidigare Livebookings, blir digitalplanerare på Scream.

Karl Johan Lindström, med ekonomexamen från Handels i Göteborg, blir ny projektledarassistent medan Jannicke Lie, tidigare annonstraffic på tidningen Fokus, ansluter till Screams printavdelning.

– Vi hade ett väldigt starkt 2010 med en omsättningsökning på 46 procent. Då hade vi ändå tillväxt 2009 då branschen backade. Förra året fick vi in många nya kunder samtidigt som flera befintliga kunder öppnade upp sina budgetar. Vår positiva utveckling fortsätter också i år, vilket gör att vi måste nyanställa, säger Daniel Berg, vd på Scream.

Det är främst på den digitala sidan som Scream stärker upp.

– Ja både specifikt och generellt, eftersom det digitala tar över allt mer och det börjar bli svårt att se den digitala avdelningen som en separat enhet. Vi fördjupar den digitala kompetensen i alla delar av företaget samtidigt som vi rekryterar extra digitala specialister.

Tror ni på ett lika bra 2011 som 2010?

– Nej, det vågar vi inte drömma om. Under 2009 var tillväxten tillbakatryckt vilket gav genomslag på 2010. Den effekten har vi inte i år men helt klart tror vi på en stark tillväxt.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Scream

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.