Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Sats förre marknadschef startar byrå

Publicerad: 28 augusti 2013, 05:22
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:36

Brian van den Brink, tidigare marknadschef på Sats, och före detta elitrugbyspelaren Norberto Lacourt, drar igång en aktiveringsbyrå.


Byrån ska enligt ett pressmeddelande vara specialiserad på sport, hälsa och träning. Namnet bli Activateme Activation Agency.

Byrån har redan hunnit genomföra några projekt. Bland annat ligger duon bakom konceptet för Hälsovagnen, som via cyklar säljer hälsosam mat, har gjort träningsevent för Nike och lanserat träningskonceptet Workout Delivery för Volkswagen.

– Activateme är en aktiveringsbyrå, den första i sitt slag, specialiserad inom världen av sport, träning och hälsa. Vår affärsidé är att aktivera människor, företag och varumärken genom upplevelsebaserad marknadsföring, kommunikation och aktiviteter. Vi kommer att blanda egenframtagna koncept med uppdrag för olika uppdragsgivare, säger Brian van den Brink, vd för byrån, i pressmeddelandet.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.