Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Saliba och Söderqvist återförenas

Publicerad: 14 december 2012, 14:44
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:01

De forna Prime-kollegorna Marie Söderqvist och Christina Saliba i nytt samarbete.


Ämnen i artikeln:

Mindmakers PR

I november blev det klart att Livsmedelsföretagen väljer Mindmakers PR.

– Vi är precis i startgroparna, samarbetet inleddes alldeles nyligen. Vi kommer att driva frågor som Livsmedelsföretagen tycker är viktiga och arbeta med marknads-pr. Det är jäkligt roligt, de flesta branschorganisationer är inte så aktiva. Livsmedelsföretagen däremot är en aktiv och pigg organisation som har en väldigt viktig uppgift, säger Christina Saliba, kreativ chef och en av ägarna på Mindmakers PR, till dagensmedia.se.

Marie Söderqvist, vd på Livsmedelsföretagen, och Christina Saliba har tidigare arbetat tillsammans på pr-byrån Prime där de båda var delägare. Det var Marie Söderqvist som kontaktade Christina Saliba om ett eventuellt samarbete.

– Det är jätteroligt att få arbeta med Marie igen och jag blev väldigt glad när hon hörde av sig. Nu kommer vi att arbeta på olika sätt än vad vi är vana vid, jag som konsult och hon som uppdragsgivare.

Sofia Hvenström

Ämnen i artikeln:

Mindmakers PR

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.