Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Saab betalar andra reklambyrån

Publicerad: 30 mars 2011, 06:25
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:16

Saabs reklambyrå Valentin & Byhr har till skillnad från Lowe Brindfors fått betalt och fortsätter samarbetet tillsvidare.


Valentin & Byhr har precis som Lowe Brindfors haft en mångårig byrårelation med Saab, men har inte upplevt några betalningsproblem från biltillverkarens sida på senare tid.

– Vi har fått betalt enligt plan så vi är inte i samma situation som Brindfors. Självklart håller vi ögonen på det här extra noga, men vi har haft business as usual och inte märkt något annat än det som står i affärspress, säger Magnus Valentin, styrelseordförande i Valentin & Byhr.

Saab är en stor kund för byrån, så en avbruten kundrelation skulle få konsekvenser för verksamheten.

– Vi är ju inte i det läget nu, men Saab är en betydande kund, så om vi får problem med betalningar så måste vi ju fundera på hur vi ska hantera det, säger Magnus Valentin.

Hur ska ni hantera den här uppkomna situationen med Saab?

– Vi ska spetsa öron och skärpa blicken på detta, men vi har haft en fantastisk relation med Saab och stod vid deras sida sist när de hade det jättejobbigt.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.