Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Så ska Örebrobyrån utmana pr-jättarna

Publicerad: 23 februari 2016, 14:24
Uppdaterad: 23 februari 2016, 14:27

Northern Pr Network är namnet på det pr-nätverk som skapats av tre mindre kommunikationsbyråer från Skandinavien. Nätverket ska specialisera sig på start-ups.


Ämnen i artikeln:

kommunikationsbyrå

– Det saknas enligt vår mening mindre nätverk med små snabbfotade byråer, säger Fredrik Stengarn, partner och pr-konsult på Four PR i ett pressmeddelande.

Örebrobaserade Four PR, den danska byrån Kemp&Kjær och norska Mejlænder går ihop i nätverket Nothern Pr Network.

Tillsammans har de sett att små och medelstora företag har ett ökande behov av kommunikationshjälp men behöver ett alternativ till de stora internationella byråerna.

– Skandinavien är en hub för start-ups i Europa och världen. Såväl Stockholm som Köpenhamn bubblar av start-ups. Vi vill vara deras självklara val, säger Mark Benfeldt Kjær, partner på danska Kemp&Kjær i pressmeddelandet.

Nätverkets tre olika byråer erbjuder ett brett spektra av tjänster, med fokus på bland annat medierelationer, marknadskommunikation, kriskommunikation, strategiutveckling och intern kommunikation.

Om efterfrågan blir tillräckligt stor ser de inga hinder med att utöka verksamheten. Innan dess vill de däremot samla på sig erfarenhet genom att hjälpa de kunder som redan har uttryckt ett behov av pr-tjänster inom Skandinavien.

Johanna Holmgren

johanna.holmgren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

kommunikationsbyrå

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.