Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

(S)-märkt byrå tappar grundare - rekryterar avhoppad moderat

Publicerad: 24 Maj 2010, 11:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:49

Sebastian Navab lämnar Progress Pr och blir vd på Jönköpingsbaserade Nav Pr. I stället har Petter Lindfors, tidigare moderat politiker, rekryterats.


– Sebastian har slutat eftersom han flyttat till Jönköping med sin fru och barn. Det är tråkigt eftersom vi är bra kompisar men det gör ingen större skillnad för företaget. Vi har ju rekryterat, säger Robbin Grönstedt, vd på Progress PR.

Petter Lindfors valde att lämna moderaterna och politiken i vintras efter en utredning om valfusk. Nu har han alltså sadlat om till pr-konsult, på en byrå som startades av två socialdemokrater. Sebastian Navab var tidigare Göran Perssons pressekreterare medan kollegan Manuel Ferrer har varit socialdemokraternas presschef.

– Petter bidrar med ett enormt nätverk på den borgerliga sidan och har bra förståelse för politiken, säger Robbin Grönstedt.

I höstas anställdes miljöpartisten Cecilia Engström och enligt Robbin Grönstedt är det en medveten strategi.

– Man kan säga att vi har blommat ut litegrann. Man ska leta efter det man inte har, det ger oss bättre förståelse och nya nätverk. Det har blivit intressantare diskussioner nu.

Och fler rekryteringar är att vänta efter sommaren.

– Vi spanar redan.

Letar ni efter någon med särskilt partitillhörighet?

– Nej, alla är välkommna. Utom socialdemokrater, vi har nog fyllt den kvoten nu.

Progress startades 2006. Hemtex och Swedegas är två stora kunder.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.