Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökByråer

Ruth byter vd

Publicerad: 19 Januari 2012, 12:20
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:35

Reklambyrån Ruths vd Mattias Brandt kliver av vd-posten. Han stannar dock kvar i ledningen för byrån.


Ämnen i artikeln:

Ruth

Ny vd blir Annika Carstedt, som har jobbat på Ruth i drygt ett år med kunder som SF Bio och Friggs.

– Det känns jättekul att få vara med och skapa Ruths framtid. Byrån har starka case i ryggen, 20 hungriga medarbetare med en spännande syn på reklam och kommunikation. Dessutom har vi några nya uppdrag på gång in så det känns lite extra kul, säger Annika Carstedt i ett pressmeddelande.

Mattias Brandt ska istället lägga fokus på sina projektledaruppdrag.

– Jag är angelägen om Ruths utveckling och tror att Annika är ännu bättre skickad än jag att leda byrån, säger Mattias Brandt till dagensmedia.se.

Annika Carstedt har tidigare arbetat bland annat som kommunikationschef, men hon har också en lång erfarenhet från byråsidan.

Hon har jobbat som planner på reklambyråerna Deutsch i New York och St Lukes i London. Det var också Annika Carstedt som drog igång St Lukes i Stockholm för tio år sedan.

– Det är ganska logiskt att vi tar det här klivet med tanke på hennes kvalifikationer och bakgrund. Jag är dessutom involverad i rätt stora projektledaruppdrag och nu kan jag lägga ännu mer fokus på dem, säger Mattias Brandt.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Ruth

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.