Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

River ska hjälpa Shurgardutmanare att bli nummer ett

Publicerad: 12 April 2013, 13:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:49

Företaget SelStor Pelican utser digitalbyrån River som partner när de vill utveckla sin digitala närvaro i Sverige, Danmark och Finland.


Ämnen i artikeln:

River

Att hyra förråd-och lagerytor blir allt vanligare i Sverige, och med en allt hårdare konkurrens ökar kampen om kunderna. Nu vill företaget SelStor/Pelican self storage utveckla sin digitala närvaro i Sverige, Danmark och Finland, och för att lyckas med det tar de hjälp av digitalbyrån River.

– Det är en expansiv bransch där Shurgaard varit marknadsledande i många år. SelStor/Pelican self storages utmaning är att bli nummer ett, de ska inta tronen, säger Robert Andersson, vd och kundansvarig för SelStor/Pelican Self Storage på River, till Dagens Media.

Enligt Robert Andersson är förrådsuthyrningsbranschen utsatt för hård konkurrens eftersom de olika företagen erbjuder samma slags tjänster.

– Det gäller att erbjuda kunderna det där lilla extra, exempelvis kan digitala tjänster ge kunderna ett mervärde, säger Robert Andersson.

Det var fler byråer än River som ingick i pitchen, men till slut landade uppdraget hos digitalbyrån.  

– River visade prov på innovation såväl som strategisk förståelse, det känns som en perfekt match, säger Carin Stowe, Commercial Director på SelStor/ Pelican Self Storage, i ett pressmeddelande.

Frida Wickberg

Ämnen i artikeln:

River

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.