Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

River har flyt

Publicerad: 7 Augusti 2013, 04:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:38

Uppstickaren River fortsätter växa. För att möta kundtillströmningen har byrån knutit till sig nya medarbetare.


Ämnen i artikeln:

Society 46River

Digitala reklambyrån River har funnits i 17 år och kan räkna flera internationella tungviktare till sina kunder. Till de senaste tillskotten hör bland andra Nike, Parks & Resorts och Selstor.

Enligt Robert Andersson, vd på River har byråintäkterna ökat med 32 procent under det första halvåret jämfört med samma period 2012. Under 2013 beräknar man omsätta närmare 46 miljoner kronor.

För att möta tillväxten på kundsidan har reklambyrån nyanställt. Från att ha varit ett trettiotal för två år sedan är man nu närmare 50 medarbetare. De senaste nytillskotten är Kristian Mirsch som anställs som kam och Oskar Elfner, som ny producent.

Tidigare jobbade de båda på reklambyrån Society 46 som på senaste tiden tappat flera medarbetare.

– Kristian och Oskar är båda seniora och duktiga och har kommit med bra erfarenheter, säger Robert Andersson.

Tidigare i år rekryterades även Zeke Tastas som cd.

– Vi tycker att vi har världens roligaste och mest motiverande kunder, och därför käns det fantastiskt att landets, om inte världens, bästa talanger också söker sig till oss.

Under tillväxtfasen har byrån utvecklats till en fullservicebyrå med ett digitalt mindset. För att nå dit har man under ett par års tid byggt om team och strukturer genom att rekrytera personer med rätt kompetenser.

– Framgångarna från de senaste åren är ett skönt kvitto på att vi gör det rätt, säger Richard Teroni som är en av byråns grundare. Inspirerande uppdrag, inspirerade kreatörer, hårt arbete och en gnutta tur verkar vara receptet.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Society 46River

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.