Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag22.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Riksdagsledamoten ny chef för pr-byrån Kreab

Publicerad: 18 februari 2015, 11:39
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:12

Den 1 april tillträder Socialdemokraternas tidigare partisekreterare som chef för Kreabs kontor i Helsingfors.


Ämnen i artikeln:

Kreab

Den finländske riksdagsledamot Mikael Jungner (S) har utsetts till chef för pr-byrån Kreabs avdelning i Helsingfors. Tidigare har han bland annat varit vd på public service-bolaget YLE.

– Kreabs team i Helsingfors har en lång tradition av att skapa värde för finska och utländska kunder. Marknaden för kommunikationstjänster i Finland kommer att fortsätta utvecklas och jag ser mycket fram emot att ta över ansvaret på denna marknad, säger Mikael Jungner i ett pressmeddelande.

Kreab i Helsingfors har de senaste 14 åren letts av Matti Saarinen, som kommer att fortsätta som styrelseordförande för Kreab Finland.

– Efter 25 år på den finska marknaden ser vi stora möjligheter till en fortsatt stark utveckling. Jag är också glad att Matti fortsatt är en del av vårt team i Finland, säger Charlotte Erkhammar, koncernchef för Kreab, i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Kreab

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.