Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Rickard Frank lämnar DN – startar egen byrå

Publicerad: 16 mars 2016, 08:52
Uppdaterad: 16 mars 2016, 08:54

"Jag kommer jobba med varumärken, design och hållbarhet", säger Rickard Frank som efter fem år på DN nu slutar för att gå tillbaka till reklambyråbranschen.


Ämnen i artikeln:

DN

Dagens Nyheters kreativa chef Rickard Frank lämnar tidningen och startar en egen byrå.

Rickard Frank drev tidigare en egen byrå – innan han 2009 gick till en tjänst som chefredaktör för Trelleborgs Allehanda. 2011 började han på DN efter att ha blivit upplockad av nuvarande Bonnierchefen Gunilla Herlitz, som i februari meddelade att hon lämnar Bonnier till sommaren.

I sin roll som kreativ chef på DN har Rickard Frank arbetat med varumärken och design, dessutom var han med och byggde upp den digitala utvecklingsorganisationen som stod klar för två år sedan.

– Jag lämnar i april eller maj och börjar direkt att arbeta med byrån. Jag kan inte berätta så mycket mer i dagsläget än att vi kommer rikta in oss på varumärken, design och hållbarhet, och ingå i ett större nätverk, säger Rickard Frank till Dagens Media.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

DN

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.