Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Rewir redo för scouterna

Publicerad: 29 januari 2014, 08:59
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:50

River, Bysted och Rewir har alla fått nya storkunder.


Kommunikationskoncernen Intellecta slutförde vid årsskiftet köpet av den digitala byrån River, med ett 50-tal anställda. Nu inleder byrån ett samarbete med låneförmedlaren Freedom Finance.

– River har både den specialistkompetens inom digital user experience som behövs för att utveckla vårt erbjudande och en bred förståelse för vår affär, säger Erik Grohman, operativ chef på Freedom Finance i ett pressmeddelande.

Kommunikationsbyrå Bysted i Malmö har nytt samarbete med Air Liquide, en av världens största industrigaskoncerner. Uppdraget gäller bland annat utveckling av en produktwebb.

Varumärkesbyrån Rewir - även den en del av Intellecta - har en ny kund i och med Scouterna. Den klassiska organisationen satsar på att tydliggöra sitt varumärke och Rewirs uppdrag blir att leda strategiprocessen, vilket kommer att involvera scoutrörelsens 70.000 medlemmar, enligt Intellecta.

Andra bolag i koncernen med nya uppdrag är Hilanders, som sedan i höstas samarbetar med Teknikföretagen. Och Intellecta Corporate som nu samarbetar med Svenska Kraftnät.

Kommunikationskoncernen har omkring 400 medarbetare, och finns på tre kontinenter.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev