Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Resfeber väljer Spotlight PR

Publicerad: 13 Januari 2011, 14:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:25

Efter en pitch får Spotlight uppdraget att öka medvetenheten om möjligheterna att beställa resor och upplevelser via Resfeber.


Pitchprocessen har pågått sedan november förra året och nu har Resfeber valt Spotlight som pr-byrå. Spotlight är lead agency i ett nordiskt samarbete med den norska byrån Consolio och danska Operate.

- Det är otroligt roligt, inte minst för mig personligen eftersom jag brinner för resebranschen och idag arbetar med kunder som Forex Bank och Best Western Hotels. Det är också en viktig fjäder i hatten för Spotlight då resebranschen är ett segment vi vill växa inom, säger hon.

Isadora Cugler blir kundansvarig för Resfeber.

Isadora Cugler kan ännu inte berätta om kommande projekt men huvuduppdraget är att stärka Resfebers position som resebyrå på nätet som erbjuder det lilla extra på resan.

- Vi vill öka medvetenheten om att Resfeber erbjuder mer än bara flyg och hotell. Via dem kan man skräddarsy sin egen resa och de erbjuder också många upplevelser på plats, säger Isadora Cugler.

Arbetsguppen på Spotlight:

Axel Lagerbielke

Isadora Cugler

Lisa Wahlström

Elsa Hök

Marie Larsson

dagensmedia.redaktion@almamedia.fi

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.