Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Reklambyrån Zellout öppnar i Stockholm

Publicerad: 17 Februari 2015, 12:00
Uppdaterad: 14 Juli 2016, 07:14

Altia Sweden, Spendrups Bryggeri och Måleriföretagen är tre av Uppsalabyrån Zellouts Stockholmskunder. Nu anställs projektledaren Richard Ollén för att etablera byrån i staden.


Ämnen i artikeln:

Zellout

I snart 19 år har reklambyrån Zellout arbetat med Uppsala som bas. Nu satsar byrån på att etablera sig i Stockholm och anställer Richard Ollén som projektledare. Närmast kommer han från produktionsbyrån Okidok.

– Mitt huvuduppdrag kommer att vara en etablering av Zellout i Stockholm. För tillfället sitter jag i nätverket Pluralis tillsammans med ett fyrtiotal andra bolag som alla har gemensamt att de är inriktade mot kommunikation, säger Richard Ollén till Dagens Media.

På Okidok jobbade Richard Ollén som både projektledare och byråledare, med uppdragsgivare som bland annat apotekskedjan Kronan och Glitter. Han har också arbetat på designbyrån Embrink Design.

– Jag har en helt annan kompetens därifrån och tror att mina tidigare erfarenheter tillsammans med den kompetens som redan finns på Zellout kommer bli jättebra, säger han.

Zellout har redan kunder med bas i Stockholm, som Altia Sweden, Spendrups Bryggeri, Måleriföretagen och Fazer Bageri.

– Vi ska växa i Stockholm och kommer att stärka närvaron ytterligare framöver. Det innebär att vi kan erbjuda en högre servicegrad för våra befintliga kunder, men också att vi blir attraktivare när vi träffar nya potentiella arbetsgivare, säger Andreas Eriksson, vd på Zellout, i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Zellout

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.