Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Reformklubben tar över Hälsodalen

I sommar kliver Reformklubben in i Hälsodalen, Almedalens arena för mat, hälsa och vård. Byrån inleder med att dela eventet med grundarna Oakriver, men från och med 2017 styr de skutan själva.


Publicerad 2016-05-10 11:50
Uppdaterad 2016-05-10 12:01

Ämnen i artikeln:

Almedalen

Dela artikeln:

– Almedalen är en viktig scen. Det behövs en samlingspunkt för hälsa och vård, och vi vill bli mer aktiva där, säger Fredrik Runsiö som är vd på kommunikationsbyrån Reformklubben, till Dagens Media.

Ambitionen är att göra Hälsodalen till en mötesplats där Reformklubben aktivt sätter agendan kring större frågor, och att debatten ska bli mer lösningsorienterad. Detta brevid de enskilda aktörernas engagemang.

– Vi vill vara en byrå som jobbar med verklig förändring och som är en bidragarande kraft till reformering inom vård och hälsa. Då krävs det mer debatt och en mer lösningsorienterad diskussion. Och Almedalen är fullt av de mest kunniga på området, säger Fredrik Runsiö.

Hälsodalen startades 2013 av kommunikationsbyrån Oakriver, och i år kommer circa 60 seminarier att debattera allt från livsmedel till vård och omsorg.

– Oakriver har under många år jobbat hårt med att sätta Hälsodalen på kartan och skapa den naturlig mötesplats för vård och hälsa i Almedalen som den är idag. Vi är glada att det är just Reformklubben som tar konceptet vidare, säger Anders Ekström, vd på Oakriver, i ett pressmeddelande.

 

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.