Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Reform Act värvar digitalchef från JKL

Publicerad: 2 November 2015, 05:07
Uppdaterad: 15 December 2015, 09:39

Elias Notini, digital chef på JKL, får nyckelroll för att integrera Reform Act med systerbyrån Reformklubbens erbjudande.


Ämnen i artikeln:

ReformklubbenReform Act

Elias Notini, digital chef på JKL och MSLGroup,  börjar nu på kampanjbyrån Reform Act där han blir ansvarig för byråns satsning mot näringslivskunder. Samtidigt stärker Reform Act sitt erbjudande inom koncept, design och webbutveckling.

– Vi är mycket glada att kunna värva en person med Elias spetsegenskaper till Reform Act. Han kommer bidra med sitt stora kunnande inom digital stretegi och erfarenhet inom digital omställning, säger Birgitta Pagot, vd på Reform Act, i ett pressmeddelande.

Elias Notini har förutom en lång erfarenhet som kommunikationsrådgivare med digital spets inom flertalet branscher, även en bakgrund som konsult inom Diplomatgruppen och Weber Shandwick samt drivit byrån Sjöholm Notini.

Elias Notini börjar den 1 januari och går in som partner och ansvarig för att leda Reform Acts näringslivssatsning. Han kommer också få en nyckelroll för att integrera Reform Acts med systerbyråns Reformklubbens erbjudanden.

– Reform Act har fantastiska förutsättningar i det kommunikationslandskap som växer fram. De har rätt kreativ approach och förmåga att lyfta kunderna till en högre nivå genom att inegrera sitt unika digitala verktyg, BSD-tools, i kommunikationsarbetet, säger Elias Notini, i pressmeddelandet.

Vid sidan av rekryteringen av Elias Notini gör Reform Act ytterligare tre nyrekryteringar och inleder ett samarbete med en webbyrån Wize Creative Agency, för att möta en ökad efterfrågan inom koncept, design, film och webb.  

De nya medarbetarna blir Emilie Signal, art director på reklambyrån Frankenstein Studios, Emanuel Friberg, som jobbat som animatör på Papercut Film och Yoel Tecle, som studerat CRM på Nackademin.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ReformklubbenReform Act

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.