Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

PS tidigare vd till Occasion

Publicerad: 13 juni 2016, 14:22
Uppdaterad: 13 juni 2016, 15:05

Ola Bringle lämnar Chimney efter mindre än ett år.


Occasion har rekryterat Ola Bringle som ny strategi- och konceptchef. Senast kommer han från Chimney, fram till slutet av förra sommaren var han vd för PS Communication.

Dagens Media har tidigare berättat hur Occasion och PS Comunication bytt personal med varandra.

– Med Ola som ansvarig för att driva vårt erbjudande framåt så får vi det bästa av två världar. Dels Olas mångåriga erfarenhet av branschen med kunskap om själva hantverket och vad som funkar. Men framförallt Olas spets vad det gäller digital och rörlig kommunikation samt content marketing, vilket blir allt mer naturliga delar av vårt erbjudande, säger Mattias Trotzig.

Ola Bringle:

– Det jag ser fram emot mest är att utveckla morgondagens Brand Experience-kommunikation tillsammans med teamet. Det känns enormt kul att bli en del av den långsiktiga resa som Occasion är inne på, säger han.

Under 2015 omsatte Occasion lite drygt 100 miljoner kronor, vinsten landade på 10 miljoner kronor.

– Vi känner att vi är inne i en enormt positiv spiral just nu, med många stora och tunga uppdrag från flera av våra uppdragsgivare samt en stark tillväxt, säger Occasions vd Mattias Trotzig.

Niclas Rislund

niclas@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.