Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

PS rekryterar strategichef

Eventbyrån PS i Västsverige rekryterar Jesper Svensson, tidigare kundchef på Stark.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se


Publicerad: 25 September 2012, 11:28
Uppdaterad: 06 December 2015, 14:10

Ämnen i artikeln:

PS Communication

Jesper Svensson får rollen som strategic director för PS i Västsverige. Det är en helt ny tjänst inom bolaget.

– Vi har inte rekryterat så många seniora människor tidigare, men nu har vi haft en offensiv i takt med att kunderna ställer högre krav, säger Johan Gronowitz, vd på PS Communication i Göteborg.

– Jag fick möjlighet att träffa Jesper och då inledde vi en diskussion som visade att vi stod varandra nära rent inställningsmässigt. Han är enormt senior och har erfarenhet av stora evenemang över hela världen.

Jesper Svensson ska jobba med PS större kunder, som Stena och Volvo.

I våras förvärvade PS b2b-byrån Voice Events och den höga tillväxttakten fortsätter under hösten med ytterligare rekryteringar.

Johan Gronowitz räknar med att byrån omsätter 60 miljoner kronor under innevarande räkenskapsår, vilket är närmast en fördubbling mot året innan.

– Vi har gått från 15 till 45 anställda sedan 2009 och min bedömning är att vi kommer att vara 60 personer inom ett år. Det är ett tecken på att vi har ett tidsenligt och prisvärt erbjudande och en bra leverans.

Ämnen i artikeln:

PS Communication

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.