Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

PS förstärker teamet

Publicerad: 30 april 2015, 04:24
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:03

Fyra nya anställda ska stärka upp PS Communication när byrån har fått flera nya kunder.


Ämnen i artikeln:

PS Communication

Ps Communication i Göteborg har, enligt sig själva, fått flera nya kunder under den senaste tiden. Nu förstärker byrån sitt kunderbjudande genom att nyrekrytera fyra personer.

– Vi har haft en positiv trend under hela våren som håller i sig, vilket gör att vi nu förstärker teamet med fyra nya medarbetare, säger Niclas Mellbin, regionsansvarig för PS i Göteborg, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det känns jättebra. Vi är nöjda med det senaste året och spänner bågen ytterligare för att visa att vi verkligen lever upp till vår devis som landets ledande brand experience-byrå.

De nya anställda är Jennie Engelson, som närmast kommer från A+A och blir kundansvarig projektledare, Caroline Svensson som kommer från Dedicate och Martin Renström från Ca Billqvist. Dessutom återvänder Emelie Jacobsson till PS Communication efter att ha arbetat på XperienceGroup.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

PS Communication

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.